Om App

Stumble Guys er et massivt knockout-spill for flere spillere med opptil 32 spillere online. Bli med millioner av spillere og snuble til seier i denne morsomme multiplayer knockout Battle Royale! Er du klar for å gå inn i løpekaoset? Å løpe, snuble, falle, hoppe og vinne har aldri vært så gøy!

DODGE HINDRINGER OG KJØMP MOTSTANDERENE
Løp, snuble og fall mot opptil 32 spillere og kjempe deg gjennom knockout-runder med løp, overlevelseseliminering og lagspill i forskjellige kart, nivåer og spillmoduser. Overlev det morsomme flerspillerkaoset og kryss målstreken før vennene dine for å kvalifisere seg til neste runde, og tjen morsomme belønninger og stjerner mens du fortsetter å spille og vinne i Stumble Guys!

LEK MED VENNER OG FAMILIE
Lag din egen flerspillerfest og spill mot venner og familie. Finn ut hvem som løper raskest, kjemper med de beste ferdighetene og overlever kaoset!

LÅS OPP OG OPPGRADER SPILLET DITT
Tilpass og tilpass din valgte Stumbler med spesielle følelser, animasjoner og fottrinn. Vis frem din unike stil og personlighet mens du snubler deg frem til seier.

STUBBELPASS
Fresh Stumble Pass hver måned med nye innholdstilpasninger og andre belønninger!

UTFORSK VERDEN AV STUBBELGUTA
Utforsk Stumble Guys-verdenen med over 30 kart, nivåer og spillmoduser som tilbyr enda flere måter å spille på, og opplev den raskeste flerspilleren knockout Battle Royale. Bli med på festen og gjør deg klar til å snuble, falle og vinne veien til seier.

Anmeldelser

Kontakt oss